Redovisning

Pineskär AB Redovisning
Pineskär utför redovisningstjänster för alla företagsformer. Vi kan även erbjuda kompletta företagspaket med Bokföring, Redovisning, Deklarationer, Skattemässig och Ekonomisk rådgivning, löner etc. Vi arbetar även med distansredovisning, ett koncept som ständigt underlättar Er vardag som företagare. Efter flera års erfarenhet av distansbokföring åt företag har vi ett effektivt upplägg och ett bra fungerande arbetssätt för att sköta denna typ av bokföring. Ni skickar bokföringsunderlag till oss via post och vi bokför, rapporterar till skatteverket och skickar sedan resultatet för bokföringen enkelt till Er via e-post eller brevledes.
Löpande bokföring

Vi bokför alla affärshändelser exempelvis försäljningar, inköp, inbetalningar etc. kronologiskt och systematiskt med den metod som är relevant för just ditt bolag. Du behöver enbart fokusera på att spara underlag för era händelser och sedan sköter vi resten.

Moms/skatt

Vi hjälper dig med att redovisa moms och arbetsgivardeklaration till skatteverket. Du ger oss fullmakt som deklarationsombud så sköter vi resten av processen.

Bokslut

Bokföringsåret avslutas med en avstämning och kontroll. Därefter upprättar vi bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du kan även överlämna din privata deklaration till oss.

Fakturering

Att överlämna din fakturering åt oss är både tideffektivt och kvalitetssäkrat. Du kan känna dig trygg med att vi sköter hela processen med hög kvalitet och du sprarar in både tid och resurser.

Löner/anställda

Vi erbjuder hjälp med uträkning av lönekostnad, semesterersättning och skattetabell. Vi lämnar även kontrolluppgifter till skatteveket och Fora.

Övrigt

Vi besitter bred kompetens, är flexibla och anpassar oss efter våra kunders behov så har du önskemål om en specifik tjänst som du inte finner i vårt utbud så tveka inte att kontakta oss med dina önskemål.

GDPR

När du lämnar dina personuppgifter till oss på Pineskär vill vi att du ska känna dig trygg med att uppgifterna används på ett säkert sätt och bara i syften som vi informerar om. Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk person. Det kan till exempel vara namn, personnummer, adress och mejladress. Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi har om dig samt rätten att få dina uppgifter rättade, raderade, begränsade och flyttade samt att göra invändningar mot behandling. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på info@pineskar.se  *Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018.

För mer info, se länk nedan:

KONTAKTFORMULÄR